CasedePariuriLegale.ro ro

Pariuri Baschet

de la Cosmin Petraru pentru
Pariuri Baschet

Baschetul oferă un spectacol uimitor dar și oportunități foarte bune de pariere, iar în cele ce urmează vom vedea care sunt cele mai bune pariuri baschet . Mai mult decât atât în acest articol veți vedea și care sunt cele mai bune case de pariuri pentru pariuri pe baschet .

1. Care sunt cele mai populare pariuri pe baschet

Pariurile pe baschet sunt foarte ușor de înțeles, deoarece tipurile de pariuri sunt foarte standard și similare cu ceea ce poți găsi la mai multe sporturi populare. Un alt factor care vă asigură că puteți înțelege cu ușurință care sunt pariurile pe care le puteți face pe baschet, este faptului că regulile jocului sunt simplu de înțeles.

Cel mai bine este întotdeauna să cunoașteți cât mai multe informații înainte de a începe să plasați pariuri și aici vă vom oferi o scurtă descriere a unora dintre cele mai populare pariuri pe baschet :

1.1 Pariuri de tip props

Acestea sunt o gamă largă de pariuri care sunt făcute în mod constant pe anumite statistici ale jucătorilor și ale echipelor. În plus, pariurile de tip prop se fac și pe aparițiile în joc ale anumitor evenimente.

1.2 Pariuri pe totaluri

Pariurile pe totaluri sunt cunoscute și ca pariuri peste/sub. La meciurile de baschet, casele de pariuri vor stabili un număr din numărul total de puncte pe care ambele echipe concurente urmează să le înscrie. Treaba ta va fi să pariezi dacă numărul de puncte marcate de ambele echipe combinate va fi peste sau sub numărul dat de casa de pariuri sportive.

1.3 Pariuri pe evenimente viitoare

Chiar dacă pariurile pe evenimente viitoare tind să fie puțin mai dificil de câștigat, în comparație cu alte pariuri, acestea sunt, de asemenea, unele dintre cele mai interesante și distractive. Pariurile viitoare pe baschet reprezintă pariuri care se fac pe rezultatul unor viitoare evenimente sau meciuri sau chiar pe castigatoarea campionatului sau a unei alte competiții.

1.4 Pariuri pe câștigător

Un pariu pe câștigător este foarte simplu de înțeles, deoarece este probabil unul dintre cele mai ușoare pariuri pe care le puteți face la un meci de baschet. Aici va trebui practic să pariezi pe ce echipă va câștiga un anumit meci. Toți ceilalți factori nu vor fi luați în considerare. Acest pariu este excelent pentru începători, deoarece este ușor de înțeles și, în același timp, puteți câștiga niște profituri frumoase din el.

Dacă ești o pasăre de noapte și îți face plăcere să pariezi pe timpul nopții, vezi în articolul nostru pe ce să pariez noaptea care pariuri sunt disponibile în timpul nopții.

2. Sfaturi pentru pariurile pe baschet

  1. Aruncă o privire pe statistici și tendințe – Fii la curent cu accidentările – Deși vremea nu este importantă la pariurile online pe baschet , trebuie totuși să iei în considerare accidentările jucătorilor. O accidentare a jucătorului cheie poate schimba cu siguranță soarta jocului.
  2. Avantaj pe teren propriu – Chiar dacă la un meci baschet, avantajul de pe teren propriu s-ar putea să nu fie la fel de important ca la alte meciuri din alte sporturi, tot trebuie să iei în considerare acest lucru. Luați în considerare performanțele de acasă / din deplasare – În timp ce unele echipe sunt capabile să joace foarte bine atunci când sunt în deplasare, altele vor face același lucru când se afla pe teren propriu. Asigurați-vă că aruncați o privire asupra istoricului echipelor și luați în considerare acest factor.
  3. Fiți în căutarea echipelor supraevaluate și subevaluate – Pentru a obține un profit bun din pariurile sportive pe baschet , trebuie să fiți mereu în căutarea oportunităților. Și echipele supraevaluate și subevaluate sunt cu siguranță cele care vă pot aduce banii. Pentru a vă da seama care echipă este subevaluată sau supraevaluată va trebui să studiați statisticile și știrile înainte de meci, dar și să comparați cotele de la mai multe case de pariuri.
  4. Evitați să pariați pe toate jocurile – Trebuie să fiți foarte selectiv când plasați pariuri. Acesta este motivul pentru care ar trebui să evitați să pariați pe fiecare joc. Ar trebui să studiați foarte meciurile pe care puteți să pariați și dacă nu găsiți o oportunitate bună de a paria pe un meci de baschet mai bine mai așteptați.
  5. Luați în considerare noile achiziții – noii jucători ar putea aduce echipa în sus sau în jos.

Pe lângă toate aceste sfaturi de pariuri, poate sunteți interesat să știți și explicaţia pariurilor Bet Builder. Ei bine noi v-am pregătit un articol pe acestă temă în care explicăm cum funcționează aceste pariuri.

3. Pariuri pe baschet în diferite ligi

Ligile diferite oferă experiențe și oportunități de pariere diferite.

NBA: NBA este cea mai populară ligă de baschet din întreaga lume, oferind o gamă largă de opțiuni de pariere. Cu toate acestea, nivelul ridicat al competiției și nivelul apropiat al jucătorilor pot face uneori rezultatele imprevizibile.

Baschetul universitar: Baschetul universitar este din ce în ce mai popular. Cu un număr mai mare de echipe, înțelegerea formei echipei, a stilurilor de antrenor și a abilităților jucătorilor este crucială.

Baschet internațional: ligi precum EuroLeague și Basketball Champions League au stiluri și reguli diferite de joc, care pot influența scorul și ritmul jocului. Adaptarea strategiilor de pariere la aceste diferențe este esențială. Când vrei să plasezi pariuri pe baschet vezi care sunt pariurile online fără taxe.

4. Case de pariuri pentru pariurile pe baschet

Datorită faptului că baschetul este un sport popular în toată lumea cele mai multe case de pariuri le oferă jucători posibilitatea de a paria pe acest sport. Cu toate acestea nu toate casele de pariuri oferă secțiuni bogate de pariuri sportive pe baschet dar Unibet oferă și pariuri pe baschet, află mai multe despre oferta Unibet și Cod promo. Iată o listă cu cele mai bune case de pariuri pe baschet :

Top Bonusuri la casele de pariuri

Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
500 RON Pariu fără Risc + 300 ROTIRI GRATUITE CASH + 50 RON în Pariuri Gratuite
Betano
Betano
Bonus Sporturi
Bonus 500.000 RON și excursii la EURO!
Cod Promoțional
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus

5. Întrebări frecvente despre pariurile pe paschet

5.1 🏀 La ce statistici să mă uit când pariez pe baschet?

Unele statistici ale echipelor pe care ar trebui să le analizați atunci când vă gândiți pe ce echipe să pariați includ statistici tradiționale, cum ar fi procentul de aruncări și numărul de recuperări, plus statistici avansate, cum ar fi ratingul ofensiv și defensiv, ritmul și ratele de recuperare.

5.2 ⛹️ Este baschetul ușor de pronosticat?

În fotbal, rugby sau baseball, o echipă slabă poate avea câteva situații norocoase care pot avea un impact enorm asupra rezultatului jocului. Acest lucru este mai rar în baschet, deoarece un singur caz de noroc are ca rezultat doar 2 sau 3 puncte, într-un joc care poate avea peste 200 de puncte marcate de ambele echipe.

5.3 🏀 Care case de pariuri oferă cele mai multe opțiuni de pariere pe baschet?

Cele mai multe opțiuni de pariuri baschet le veți găsi la următoarele case de pariuri: Unibet, Favbet, Netbet și Betano.

comentează PariuriBaschet
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil