CasedePariuriLegale.ro ro

Top pariuri sportive pentru ciclism

de la Case de Pariuri Legale pentru
Top pariuri sportive pentru ciclism

Ciclismul este un sport spectaculos care vine cu anumite opțiuni de pariere foarte diferite de alte sporturi, de aceea în acest articol vom vorbi despre top pariuri sportive pentru ciclism . Un număr destul de mare de români urmăresc cele mai importante curse de ciclism și se bucura de un spectacol inedit.

1. Tipuri de pariuri pe ciclism la case de pariuri VIP

Cele mai populare pariuri pe ciclism sunt cele pe câștigător. Acest tip de pariuri este cel mai răspândit în rândul pariorilor amatori, care au anumite cunoștințe, dar sunt departe de a fi experți. La mai multe case de pariuri poți paria chiar și pe naționalitatea câștigătorului unei anumite curse.

Pariorii mai experimentați și cei care dispun de o gamă largă de informații despre ciclism, decid mai des să parieze pe câștigătorii anumitor etape. Un tip de pariu pe ciclism destul de popular este pariul pe un anumit ciclist, care nu este printre favoriți înainte de cursă, dar care are niște calități care îl pot ajuta în cadrul unei anumite etape.

Următorul tip de pariu popular pe ciclism printre pariorii profesioniști este pariul de tip H2H pe anumiți cicliști. Acest pariu are sens mai ales cu sportivii, care ocupă locuri mai mici în clasament, cunoștințele pariorilor sunt uneori mai mari decât cele ale caselor de pariuri, ceea ce le permite să găsească cote profitabile. În acest tip de pariu nu contează, dacă concurentul încheie cursa pe poziția 72, mai important este ca el să fie înaintea adversarilor din cadrul pariului. Pariul H2H este, de asemenea, popular printre fanii pariurilor combinate. Combinarea a două sau trei perechi de cicliști pe un bilet, desigur, crește riscul, dar crește substanțial și potențialul de câștig.

Ești interesat nu doar de ciclism dar și de NBA? Vezi în articolul Pariuri Baschet care sunt cele mai bune cote de pariuri pe NBA.

2. Competiții de ciclism

Aceste evenimente sunt ceea ce majoritatea oamenilor le asociază imediat cu ciclismul competitiv: faimosul Tur al Franței, Giro d’Italia și Vuelta a Spaniei se încadrează toate în această categorie. În cadrul acestora rezistența și coordonarea echipei sunt la fel de importante ca viteza. Aceasta înseamnă, de asemenea, că poți paria atât pe echipa câștigătoare, cât și pe care ciclist va cronometra cel mai scurt timp. Atunci când vrei să pariezi fără taxe, vezi care sunt aceste pariuri online fără taxe.

Evenimente precum Turul Franței sunt, de asemenea, împărțite în diferite etape, permițând pariuri multiple. Etapele montane sunt în mod tradițional considerate cele mai interesante în ceea ce privește pariurile pe ciclism , dar pot fi și oarecum imprevizibile din punctul de vedere al pariorului. Unii cicliști chiar sunt specializați în astfel de secțiuni, așa că țineți cont de asta atunci când vă decideți ce pariuri sportive pe ciclism să plasați.

Top Bonusuri la casele de pariuri

Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
500 RON Pariu fără Risc + 300 ROTIRI GRATUITE CASH + 50 RON în Pariuri Gratuite
Betano
Betano
Bonus Sporturi
Bonus 500.000 RON și excursii la EURO!
Cod Promoțional
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus

Aceste tururi mari pot dura săptămâni, cu o mulțime de oportunități de pariere pe ciclism . O caracteristică interesantă a pariurilor online pe ciclism este că acestea pot fi un angajament pe termen lung. Acest lucru face ca acest tip de pariuri să fie unic, dar nu pentru toată lumea.

2.1 Turul Franței

Turul Franței este cea mai cunoscută cursă de ciclism din lume. Are loc în iunie și este formată din 21 de etape în diverse regiuni, ceea ce îngreunează sarcina cicliștilor. Aici puteți vedea ciclism pe zone joase, dealuri mici și etape montane. La ciclism fiecare etapă este practic o cursă separată, așa că aici avem un spațiu imens pentru manevre. Cunoscând posibilitățile anumitor cicliști puteți paria H2H pe ciclism sau pe favoriții etapelor următoare, în funcție de dificultatea curselor.

2.2 Giro d'Italia

Cursa din jurul Italiei este una dintre cele mai mari trei curse de ciclism din lume. Ca și în cazul celorlalte două curse, traseul său trece mai întâi prin zone joase, apoi concurenții ajung la masele muntoase ale Alpilor și Dolomiților, unde în timpul unei ascensiuni se stabilește foarte des soarta cursei. Datorită cursei care se desfășoară în mai-iunie, vremea capricioasă oferă deseori surprize cicliștilor. Trebuie să țineți cont de faptul că în mai multe etape suprafața pistei poate fi umedă, iar temperatura poate fi cu câteva grade mai scăzută decât de obicei, și ar trebui să preferați acei cicliști care nu vor avea astfel de condiții problematice.

2.3 Vuelta din Spania

O cursă în jurul Spaniei este ultimul dintre cele mai mari evenimente din timpul întregului an, care are loc anual în septembrie. Similar cu Turul Franței, acesta este formată din 21 de etape, împărțite printr-o pauză de două zile. La fel ca și celelalte două curse de ciclism, atrage un număr mare de pariori din întreaga lume. Desigur, în majoritatea cazurilor soarta cursei este decisă în fazele montane, când pantele abrupte ale Pirineilor devin principala examinare pe drumul spre triumf.

Vrei să te asiguri că respecți legislația țării atunci când joci jocuri de noroc? Citește aici despre dispozițiile generale pentru jocurile de noroc.

3. Sfaturi pentru pariurile pe ciclism

Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru pariurile pe ciclism de care trebuie să țineți cont este verificarea favoriților și care este ora de începere a acestora, situația ideală fiind ca aceștia să înceapă mai târziu după-amiaza.

Cei care au fost listați ca favoriți și care încep mai târziu ar putea în cele din urmă să suporte unele ploi și drumuri alunecoase care vin în jurul prânzului și astfel întâmpină unele probleme.

Acest lucru le-ar permite, în esență, celor defavorizați care au început dimineața un mare avantaj, deoarece șansele ca aceștia să vină cu un timp mai bun sunt mai mari decât cei prinși în condiții meteorologice nefavorabile. Dacă te întrebi pe ce să pariezi noaptea citește articolul nostru.

4. Întrebări frecvente pariuri ciclism

4.1 🚲Care este cel mai bun ciclist al tuturor timpurilor?

Chris Froome este cotat printre cei mai mari cicliști din toate timpurile, câștigând șapte Mari Tururi: patru ediții ale Turului Franței (2013, 2015, 2016 și 2017), una la Giro d'Italia (2018) și Vuelta a Spaniei de două ori (2011 și 2017).

4.2 🚲 Cât poate câștiga un ciclist care câștigă Turul Franței?

Pentru ediția din 2023 a Turului Franței este oferit un total de premii de 2.308.200 de euro. Câștigătorul acestui turneu va prim nu mai puțin de 500.000 de euro.

4.3 🚲 Unde pot găsi cele mai bune cote pentru pariurile pe ciclism?

Casele de pariuri care oferă top pariuri sportive pentru ciclism , dar și cele mai mari cote pentru acest sport sunt: Unibet, Favbet, Netbet și Betano.

comentează TopPariuriSportivePentruCiclism
Comentarii (1)
Shawty-bets
Shawty-bets 8 luni în urmă
Jonas Vingegaard chiar a meritat să castige turul frantei de anul asta
Joacă în mod responsabil