CasedePariuriLegale.ro ro

Pe care sporturi pot paria în România?

de la Case de Pariuri Legale pentru
Pe care sporturi pot paria în România?

Dacă te-ai săturat de pariurile pe fotbal și te întrebi pe care sporturi pot paria în România ai ajuns unde trebuie. În acest articol vom vedea care sunt cele mai populare sporturi pe care poți paria în România . Cu toate că foarte multe persoane preferă pariurile pe fotbal în ceea ce urmează vă vom prezenta ce alte sporturi prezintă oportunități bune de pariere.

1. Cele mai populare sporturi pe care poți paria în România

Atunci când alegeți sporturile pe care să pariați, ar trebui să luați în considerare mai multe lucruri, inclusiv popularitatea sportului, numărul de jocuri dintr-un sezon, numărul de opțiuni de pariere, promoțiile disponibile și multe altele. În cele ce urmează vă vom prezenta cele mai bune sporturi pe care puteți paria în România .

1.1 Fotbal

Fără doar și poate fotbalul este cel mai cunoscut sport din România, dar și din multe alte țări din lume. Aceasta înseamnă că ligile de fotbal din întreaga lume adună multă atenție, iar casele de pariuri sportive răspund prezentând sute de ligi și meciuri diferite, inclusiv multe meciuri din ligile inferioare.

Mai multe meciuri înseamnă mai multe oportunități de a găsi un avantaj, mai ales dacă ești familiarizat cu ligile de nivel inferior. Selecția de opțiuni de pariere pe fotbal este abundentă atât pentru pariuri înainte de meci, cât și pentru pariuri live.

Singurul dezavantaj al pariurilor pe fotbal este că unele opțiuni de pariere populare nu sunt atât de atractive. De exemplu, deoarece fotbalul este un sport cu scoruri mici, pariurile de tip peste/sub nu sunt la fel de atractive ca la alte sporturi.

Cele mai bune case de pariuri din România , vor include în selecția lor de pariuri pe fotbal foarte multe competiții importante inter-cluburi dar și de echipe naționale printre care și: Premier League, UEFA Champions League, EPL, La Liga, Serie A, Bundesliga, Cupa Mondială, Campionatul European și multe altele. Pentru toate aceste ligi și nu numai, Unibet vă oferă o mare varietate de pariuri, află mai multe despre oferta lor dar și despre bonusul de bun venit în recenzia noastră Cod Promo Unibet.

1.2 Box

Boxul a fost întotdeauna atrăgător pentru pariori și nu există nicio îndoială că luptele atrag un public numeros. Cu toate acestea, astfel de lupte nu sunt foarte frecvente, iar casele de pariuri sportive nu prezintă atât de multe lupte de nivel inferior pentru a compensa acest aspect negativ.

Dar ori de câte ori există o luptă importantă, cu siguranță vei găsi o mulțime de pariuri pe box din care ai posibilitatea de a alege. Boxul nu are atât de multe elemente periodice, dar puteți găsi în continuare pariuri interesante, cum ar fi metoda victoriei și pariurile pe runde.

1.3 Tenis

Tenisul este un alt sport popular din care poți câștiga bani dacă ești inteligent în pariurilor plasate pe acest sport. Sezonul de tenis este cel mai lung dintre toate, durând de la începutul lunii ianuarie până în noiembrie. Cu patru competiții majore, nouă competiții Masters, Finalele ATP și competiții internaționale ocazionale precum Cupa Davis, nu lipsesc meciurile de tenis pe site-urile de pariuri.

În plus, tenisul este plin de opțiuni de pariere interesante și, datorită naturii rapide a sportului, îl face ideal pentru pariuri live, deoarece de obicei poți paria pe fiecare joc și punct. Acestea este un motiv pentru care pariurile live pe tenis sunt unele dintre cele mai des utilizate tipuri de pariuri live.

Cu toate acestea, unele dintre aceste opțiuni de pariere sunt greu de prezis, în special când vorbim despre pariurile peste/sub în ceea ce privește numărul de game-uri. De asemenea, va trebui să luați în considerare multe lucruri pentru a face o predicție bună, cum ar fi suprafața, vremea, acoperișul deschis sau închis, forma jucătorului și multe altele. Dacă te întrebi care platformă de pariuri oferă pariuri pe box, ei bine, Netbet este una dintre ele. Află care este oferta lor de pariuri în articolul Netbet Cod Promoțional.

Cel mai mare bonus de pe piață
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit

1.4 Curse de cai

Acest sport nu este la fel de universal îndrăgit ca fotbalul; prin urmare, este posibil să aveți dificultăți în a găsi site-uri de pariuri sportive care oferă pariuri pe curse de cai .

Cu toate acestea, pariurile pe cursele de cai sunt de fapt un alt sport ușor de pariat și care vine cu oportunități foarte bune de câștig. Pentru un începător, poate părea complex, deoarece ați putea crede că toți caii au aceeași șansă, dar nu este așa.

Cu mai multă familiaritate pentru acest sport, vei realiza care sunt cei mai buni cai și cum să-ți faci previziuni și să-ți îmbunătățești șansele de câștig. Este important dacă ești începător să urmărești cât mai multe curse de cai și să te familiarizezi cu sportul pentru a identifica ușor oportunitățile de pariere.

1.5 Baschet

Pariurile pe baschet sunt simple dacă ai o perspectivă asupra baschetului. Procesul presupune prezicerea rezultatului diferitelor jocuri de baschet înainte sau în timpul jocului. Majoritatea evenimentelor de baschet provin din diferite ligi, cum ar fi:

 • NBA
 • Euroliga
 • Liga ACB
 • LNB Pro A
 • Liga grecească de baschet

Unele case de pariuri sportive oferă meciuri de baschet de colegiu, făcându-le potrivite pentru fanii și pariorii extremi ai baschetului. Cu toate acestea, dacă doriți să plasați pariurile corecte pe baschet, trebuie să înțelegeți jocul. De asemenea, trebuie să faceți cercetări intense asupra evenimentelor de baschet, astfel încât să puteți aduna suficiente informații utile despre pariurile sportive pe acest sport. Case de pariuri vin cu o gamă largă de opțiuni de pariere, linii de pariuri competitive și programele evenimentelor care ajută la pariurile la baschet. Cote de pariuri pe baschet sunt disponibile pe platforma Favbet. Vezi informații despre oferta lor în articolul Favbet Cod Promotional.

1.6 Golf

Golful este unul dintre sporturile care au făcut cele mai mari progrese în ceea ce privește pariurile sportive în ultimi ani. Cu o mulțime de jucători care joacă constant pe parcursul sezonului și cu o mulțime de opțiuni de pariuri, nu este greu de înțeles de ce acesta este unul dintre cele mai populare sporturi printre pariori. Evenimentele mari se desfășoară pe parcursul a 3 zile, în timp ce evenimente Major sunt de 4 zile, adăugați acest lucru la numărul de jucători de pe teren și aveți mult mai multe oportunități, cote și rezultate variabile decât există în alte sporturi. Cele mai importante evenimente din golf sunt:

 • Masters Tournament
 • Campionatul PGA
 • U.S. Open
 • The Open Championship
 • Ryder Cup
 • European Tour

1.7 Cricket

Pariul pe jocurile de cricket au căpătat o notorietate mai mare în ultimii ani. Datorită acestui aspect acest tip de pariuri au fost introduse în din ce în ce mai multe case de pariuri online.

Pentru a avea succes în pariurile pe cricket a fel ca în pariurile pe fotbal, trebuie să faci propriile cercetări și să le folosești înainte de a face pariuri. În urma cercetărilor, veți afla care sunt echipele și jucătorii cei mai buni. Iată care sunt cele mai importante evenimente de cricket dintr-un an:

 • ICC Cricket World Cup
 • ICC Championship Trophy
 • Championship League Twenty20
 • Indian Premier League
 • Border-Gavaskar Trophy
 • Commonwealth Bank Series
 • T20 World Cup

Pariază pe cotele Favbet și ia bonusul de bun venit!

FavBet
FavBet
Bonus Sporturi
5000 RON Bonus de Bun Venit + 250 RON pariu fără risc + 725 Rotiri Gratuite

2. Unde pot găsi cea mai variată gamă de sporturi pe care pot paria?

Dacă doriți să încercați pariurile pe cât mai multe sporturi și să vă diversificați strategia de pariere veți avea nevoie de o casă de pariuri care oferă o gamă variată de sporturi. Așadar, în cele ce urmează vă vom prezenta care sunt casele de pariuri cu cea mai variată selecție de sporturi:

 1. UNIBET
 2. FAVBET
 3. NETBET

Înainte de a plasa pariuri, de sfătuim să te familiarizezi cu Legea jocurilor de noroc din Romania. Noi îți oferim cele mai importante informații despre aceasta.

Ne dorim ca prin acest articol să nu-ți răspuns doar la întrebarea pe care sporturi pot paria în România ci și la întrebarea unde pot găsi cea mai variată gamă de sporturi pentru a paria.

comentează Pe care sporturi pot paria în România?
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil