CasedePariuriLegale.ro ro

Explicaţia pariurilor Bet Builder

de la Cosmin Petraru pentru
Explicaţia pariurilor Bet Builder

Bet Builder este una dintre cele mai recente caracteristici oferite de casele de pariuri online, iar în cele ce urmează veți vedea explicaţia pariurilor Bet Builder . Aceste tipuri de pariuri sunt în general asociate doar cu fotbalul, dar nu am fi surprinși să le vedem implementate într-o gamă mai largă de sporturi.

Conceptul este de a permite pariorului să-și creeze propriul pariu personalizat de la zero. Partea interesantă aici este că toate pariurile sunt din același joc. Acest lucru duce apoi la un număr de scenarii care trebuie să aibă loc în timpul jocului respectiv pentru ca pariul Bet Builder să fie câștigător. Ca toate pariurile, cu cât includeți mai multe variabile, cu atât câștigul pe care îl veți obține va fi mai mare.

Deși funcția de pariere Bet Builder nu este încă ceva ce poți găsi la toate casele de pariuri, am observat recent o creștere dramatică, care amintește de modul în care a început funcția cash-ul.

1. Cum funcționează pariurile Bet Builder

Un pariu de tip Bet Builder va funcționa doar pentru un singur joc. Odată ce ați selectat meciul pe care doriți să pariați, atunci puteți începe să adăugați opțiunile de pariere pe care doriți să le includeți. Pe măsură ce includeți mai multe pariuri, cotele cresc, la fel și plata dumneavoastră potențială.

Gama de opțiuni de pariere pe care le puteți include în pariul dumneavoastră va varia în funcție de casă de pariuri. Iată o listă cu opțiunile de pariere pentru pariurile Bet Builder :

 • Total cornere
 • Jucătorul care marchează
 • Rezultatul final
 • Șansă dublă
 • Total goluri
 • Ambele echipe să înscrie
 • Rezultat la pauză/final
 • Repriza cu cele mai multe goluri
 • Cartonaș roșu în meci
 • Goluri – Par/Impar

Nu trebuie să includeți un pariu de la toate aceste opțiuni de pariere, puteți avea doar două selecții pentru fiecare pariu Bet Builder , majoritatea caselor de pariuri limitând selecțiile la maximum 6. Aveți nevoie de toate opțiunile de pariere câștigătoare pentru a câștiga pariul, așa că fiți prudent. Află mai multe detalii despre Cum functionează pariurile sportive?

2. Cum se calculează cotele la pariurile Bet Builder

Când plasați un pariu acumulator, cotele sunt ușor de stabilit; doar înmulțiți cotele fiecărei selecții cu următoarea și obțineți cota finală. Deci, dacă vei avea 4 pariuri cu cote egale, vei face doar 4x4x4x4 = 256,0. Acesta ar fi cota finală la un pariu de tip acumulator.

Top Bonusuri la casele de pariuri

Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
500 RON Pariu fără Risc + 300 ROTIRI GRATUITE CASH + 50 RON în Pariuri Gratuite
Betano
Betano
Bonus Sporturi
Bonus 500.000 RON și excursii la EURO!
Cod Promoțional
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus

Cotele la pariurile Bet Builder sunt ușor diferite față de cotele la pariurile de tip acumulator. Deoarece opțiunile de pariere dintr-un pariu Bet Builder sunt toate legate și una poate crește probabilitatea următoarei, acest lucru are un efect asupra cotei pe care o vor avea atunci când sunt legate între ele. Fără a deveni prea tehnic, casa de pariuri ajustează cota unică pentru a reflecta modul în care s-ar putea schimba opțiunea de pariere dacă apare una dintre opțiunile de pariere pe care pariezi. Vezi ce Tipuri de bonus la casele de pariuri din România sunt cele mai căutate.

3. Când să utilizezi pariurile Bet Builder

Cel mai bun moment în care credem că ar trebui să folosiți funcția de pariere Bet Builder este atunci când formați pariuri care nu se contrazic și, în schimb, se completează reciproc.

Ai putea decide să pariezi pe un joc în care ești încrezător că o echipă va câștiga, dar crezi că va fi un meci cu scoruri mari și crezi că și echipa câștigătoare va primi măcar un gol. Vezi Pe care sporturi pot paria în România?Iată cu ar arăta un pariu Bet Builder în acest caz:

 • Echipa să câștige
 • Ambele echipe să înscrie
 • Echipa să marcheze peste 1,5 goluri
 • Cele mai multe goluri în a doua repriză
 • Peste 2,5 goluri în meci

Toate aceste opțiuni de pariere se leagă între ele pentru un joc în care ești încrezător că echipa va câștiga, dar mai multe goluri vor fi marcate în acest proces.

Un pariu greșit ar include aceste opțiuni de pariere:

 • Echipa să câștige
 • Echipa să marcheze peste 1,5 goluri
 • Sub 2,5 goluri în meci

Acest lucru ar însemna practic că aveți nevoie ca echipa să câștige cu 2-0 și nu există niciun alt rezultat posibil care să vă câștige pariul. Nu ar avea sens să folosiți o astfel de funcție pentru aceste tipuri de opțiuni de pariere.

De asemenea, vă recomandăm să nu includeți prea multe selecții în alegerile dumneavoastră. Oricum sunt limitate la 6, dar a ghici corect 6 lucruri care se vor întâmpla într-un singur meci este mult mai greu decât ar părea. Ar fi mai ușor să selectați 6 evenimente diferite într-un pariu acumulator decât 6 într-un pariu Bet Builder.

4. Întrebări frecvente

4.1 💸 Ce este un pariu Bet Builder?

Un Bet Builder este un pariu care combină mai multe opțiuni de pariere din cadrul aceluiași eveniment, de obicei un meci de fotbal. De exemplu, Dinamo va câștiga, peste 3,5 goluri și peste 10,5 cornere.

4.2 💸 Ce se întâmplă dacă pierzi un pariu într-un pariu de tipul Bet Builder?

Unul dintre riscurile potențiale ale pariurilor Bet Builder este că dacă un pariu este pierzător, întregul pariu este pierzător.

4.3 💸 Poți face cash out la un pariu Bet Builder?

Pentru ca casele de pariuri să ofere un cash-out, toate selecțiile din pariul dumneavoastră trebuie să aibă în continuare șansa de a fi câștigătoare sau opțiunea de pariere trebuie să fie în continuare deschisă. În explicaţia pariurilor Bet Builder mai trebuie menționat și că nu toate casele de pariuri oferă opțiunea cash out la astfel de pariuri.

comentează ExplicaţiaPariurilorBetBuilder
Comentarii (1)
SportMuffin
SportMuffin 8 luni în urmă
in sfarsit înteleg și eu ce sunt pariurile bet builder, mersi de info
Joacă în mod responsabil