CasedePariuriLegale.ro ro

Pariuri online fără taxe

de la Cosmin Petraru pentru
Pariuri online fără taxe

Cu toate că probabil ați crezut că taxele pentru pariurile online sunt enorme în acest articol vom vorbi despre pariuri online fără taxe . Mai jos veți găsi și informații despre care taxe și impozite se aplică în acest moment pentru câștigurile din pariuri sportive online de către un jucător român.

1. Legislația pariurilor online în România

Spre deosebire de alte țări europene, industria jocurilor de noroc din România are o istorie lungă. Prima formă de activitate de acest fel din țara noastră datează de la începutul secolului al XX-lea, când a fost înființată Loteria Română.

Sub regimul lui Nicolae Ceauşescu, jocurile de noroc erau interzise pe teritoriul ţării, dar interdicţia a fost ridicată în anii 1990. În 1991 s-a deschis primul loc de cazinou post-comunist de pe teritoriul României.

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc se ocupă de problemele legate de pariurile sportive online din România și de alte forme de jocuri de noroc. Membrii săi lucrează în colaborare cu un Comitet de Supraveghere, acesta din urmă fiind responsabil de autorizarea operatorilor care doresc să fie disponibili pe piața jocurilor de noroc din România și de implementarea regulilor și reglementărilor pe care operatorii trebuie să le respecte. Află mai multe detalii în ordonanța de urgență privind organizarea jocurilor de noroc.

La sfârșitul anului 2014, autoritățile române au adoptat o lege care a dus la reglementarea completă a industriei. Așa-numita Ordonanță de Urgență a Guvernului (OUG 77/2009) pune accent pe legile învechite privind jocurile de noroc și în special pe cele referitoare la jocurile de noroc online. Sub presiunea Comisiei Europene, oficialii români din domeniul jocurilor de noroc au decis să desființeze restricțiile pe care le-au aprobat anterior.

Noile reguli sunt menite să modifice taxele plătite de furnizorii de jocuri de noroc, gama de metode de plată disponibile și, nu în ultimul rând, taxele pe care jucătorii trebuie să le plătească în funcție de tipul de jocuri la care participă. Deocamdată, jucătorilor cu rezidența în România li se permite legal să participe la o mare varietate de jocuri, considerate jocuri de noroc, inclusiv pariuri cu cote fixe, aparate de slot, bingo etc. și echivalentele lor online.

Pe lângă taxe, noile modificări ale legii urmăresc stabilirea unor măsuri mai stricte pentru prevenirea dependenței de jocuri de noroc și angajarea cetățenilor minori în tot felul de activități de jocuri de noroc. Pentru atingerea acestor obiective, a fost înființată o Fundație specială, iar prioritatea principală a membrilor săi este asigurarea compatibilității măsurilor cu cerințele Comitetului European de Standardizare.

2. Taxe și impozite la pariuri online 2024

În cele ce urmează vom discuta despre pariuri online fără taxe , dar și despre tot ceea ce trebuie să știi în momentul în care își retragi câștigurile de la o casă de pariuri online. Ați mai putea fi interesat în tipuri de bonusuri la casele online de pariuri.

Cel mai mare bonus de pe piață
250 RON pariu fără risc + 2000 RON Bonus de Bun Venit

Este important de reținut că în România toate taxele pentru pariuri online sunt deduse și plătite automat de către casa de pariuri online unde s-au înregistrat câștigurile. În funcție de suma pe care ai câștigat-o, există anumite procente care vor fi deduse din soldul tău. Aceste taxele pentru pariuri online se vor reduce automat din suma pe care o vei câștiga dacă biletul tău este câștigător. Taxele și impozitele pentru pariuri online sunt după cum urmează:

  • Pentru câștiguri de până la 10,000 RON se aplică taxa de 3% din suma câștigată.
  • Pentru câștiguri care se încadrează între 10,001 RON - 66,750 RON se aplică o taxă de 300 RON plus 20% pentru câștigurile ce depășesc suma de 10,001 RON.
  • Pentru câștiguri peste 66,751 RON se aplică taxa fixă de 11,650 RON plus 40% pentru câștigurile ce depășesc suma de 66,750 RON.

Pe lângă aceste taxele la retragerea de la case de pariuri există și o taxă care se percepe la depunerea la o casă de pariuri online. Pentru fiecare depunere operatorilor de pariuri li se va percepe o taxă de 2%. Cu toate că poate părea o taxă doar pentru casele de pariuri dar majoritatea acestor site-uri le impută această taxă pariorilor. Vezi ce premii poți câștiga la Unibet! Mai multe detalii despre oferta lor în Unibet Cod Promotional.

3. Cele mai bune case de pariuri fără taxe

Dacă doriți să alegeți să pariați la o casă de pariuri fără taxe v-am pregătit o listă cu cele mai bune astfel de platforme online. Iată listă cu cele mai bune case de pariuri fără taxe :

Favbet este o platformă preferată a priorilor din România și nu numai. Noi v-am pregătit un Cod Promo Favbet. Citește mai mult despre oferta lor în articolul nostru.

4. Întrebări frecvente

4.1 ⚖️ Ce se întâmplă dacă joc la o casă de pariuri neautorizată?

Jocurile de noroc pe o platformă de pariuri online fără licență reprezintă o infracțiune gravă în România. Entitatea de supraveghere (O.N.J.N.) vă va descoperi infracțiunea și vă va amenda. Sugestia noastră este să pariați întotdeauna pe site-uri complet legale.

4.2 ⚖️ Ce alte taxe pot apărea la o retragere de la o casă de pariuri?

Unele case de pariuri pot percepe anumite taxe speciale pentru depunerile prin anumite metode de plată. Pe de altă parte unele bănci pot percepe comisioane suplimentare pentru tranzacțiile cu casele de pariuri.

4.3 ⚖️ Care sunt cele mai bune case de pariuri fără taxe?

Dacă vreți să plasați pariuri online fără taxe atunci puteți alege casele de pariuri: Unibet, Favbet sau Netbet.

comentează PariuriOnlineFărăTaxe
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil