CasedePariuriLegale.ro ro

Tipuri de bonusuri la casele de pariuri

de la Case de Pariuri Legale pentru
Tipuri de bonusuri la casele de pariuri

Un aspect foarte important pe care trebuie să-l luați în considerare atunci când vă alegeți o casă de pariuri este reprezentat de promoțiile disponibile, iar mai jos vom vedea ce tipuri de bonusuri la casele de pariuri există și care sunt diferențele dintre ele. Mai mult decât atât aici vom descoperi și care sunt cele mai bune bonusuri la casele de pariuri .

1. Care sunt tipurile de bonusuri la casele de pariuri?

În lumea pariurilor există cel puțin la fel de multe tipuri de bonusuri precum în domeniul cazinourilor online. Aceste bonusuri pentru pariuri sunt oferite de casele de pariuri atât pentru jucătorii existenți cât și pentru cei noi. Iată o listă cu cele mai comune tipuri de bonusuri la casele de pariuri :

1.1 Bonusuri fără depunere

Pentru a vă tenta să le furnizați informațiile dumneavoastră de contact, mai multe site-uri de pariuri oferă un stimulent fără depunere. Site-ul va beneficia de obținerea informațiilor dumneavoastră deoarece acum veți fi adăugat la baza lor de date, de unde echipa lor de conversie vă poate prelua.

Cele mai comune bonusuri fără depunere pe site-urile de pariuri sunt pariurile extrem de mici pe anumite evenimente sportive sau rotiri gratuite). În opinia noastră, ar trebui să profitați de orice bonus fără depunere pe care îl întâlniți.

1.2 Bonusuri de bun venit

Odată ce ați fost adăugat la baza de date a unui site, următoarea etapă este să vă faceți o depunere. Aici intră în joc bonusul de bun venit, deoarece multe site-uri vă vor oferi o ofertă foarte bună pentru a vă înscrie și a face o depunere.

Majoritatea site-urilor de pariuri își păstrează cele mai bune oferte pentru aceste bonusuri de bun venit, inclusiv pariuri gratuite, bonusuri în numerar sau alte oferte.

Ar trebui să examinați toate bonusurile de bun venit pe care le întâlniți, verificând toți Termenii și condițiile pentru a vedea de câte ori trebuie pariați banii bonus înainte de a putea fi convertiți în bani reali și dacă există sume maxime de câștiguri din bonus.

1.3 Pariuri gratuite

Termenul „pariu gratuit” este puțin înșelător. După cum se spune, nu există nimic gratuit, așa că verificați cu atenție termenii și condițiile oricărei oferte de pariuri gratuite la casele de pariuri pentru a evita să fiți dezamăgiți sau surprinși de o regulă.

Majoritatea pariurilor gratuite vă cer să faceți pariul cu o anumită cotă minimă. Putem vedea de ce un site ar adopta această atitudine pentru că le reduce riscul.

Cu toate acestea, deoarece fiecare site care oferă aceste tipuri de promoții are un minim diferit, ar trebui să căutați site-urile care vă oferă cele mai bune șanse de a câștiga acel pariu anume. Apoi, de obicei, există o cerință de pariere legată de profituri, precum și un maxim pe care îl puteți retrage atunci când ați jucat de suficiente ori.

Vestea bună este că toate aceste câștiguri au fost câștigate gratuit, indiferent cât de mici ar fi. Acest lucru vă permite să câștigați niște bani în plus.

1.4 Bonusuri cu creșterea cotelor

O casă de pariuri sportive online poate oferi creșteri de cote pe anumite pariuri și opțiuni de pariere. Bonusurile cu cote sporite se învârt de obicei în jurul unui joc al zilei sau al unei opțiuni de pariere specifice. Acestea reduc marja casei de pariuri și vă oferă o șansă mai bună de a câștiga bani pe o parte. Dar problema este că limitele de pariere sunt mai mici pentru a contracara cotele sporite. Află Pe care sporturi pot paria în România din articolul nostru.

1.5 Bonusuri de recomandare

Unele site-uri de pariuri sportive online te îndeamnă să le recomanzi prietenilor oferindu-ți bonusuri de recomandare. Un bonus de recomandare pentru pariuri vă recompensează pentru fiecare prieten trimis pe site-ul de pariuri respectiv. De exemplu, ați putea primi un pariu fără risc de 100 RON pentru trimiterea unui prieten care depune cel puțin 50 RON. Aceste oferte sunt deosebit de frecvente după lansarea pariurilor sportive online, când o casă de pariuri sportive încearcă să câștige cotă de piață. Dacă ești interesat de cote de pariuri pe meciuri CS:GO citește articolul nostru.

1.6 Program de fidelizare

Un program de loialitate (denumit și program VIP) vă recompensează pentru loialitatea și acțiunea de pariere continuă. O casă de pariuri poate oferi la programul VIP bonusuri la depunere, pariuri gratuite, pariuri fără riscuri, premii în numerar și multe altele.

1.7 Bonusuri sportive specifice

Casele de pariuri oferă uneori bonusuri sportive specifice pentru a încuraja mai multă acțiune pe anumite opțiuni de pariere. De exemplu, un site ar putea oferi un pariu gratuit doar pentru meciurile NBA. În acest caz, veți primi un pariu gratuit după plasarea unui pariu de calificare pe un meci din NBA. Aceste oferte pot acoperi multe opțiuni de pariere, inclusiv pariuri sportive din NFL, MLB, NHL

2. Top bonusuri la casele de pariuri

După ce ați văzut care sunt tipurile de bonusuri la casele de pariuri acum ar trebui să știți care case de pariuri oferă cele mai bune bonusuri. Mai jos veți găsi un top bonusuri la casele de pariuri :

Top Bonusuri la casele de pariuri

Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
500 RON Pariu fără Risc + 300 ROTIRI GRATUITE CASH + 50 RON în Pariuri Gratuite
Betano
Betano
Bonus Sporturi
Bonus 500.000 RON și excursii la EURO!
Cod Promoțional
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus

Acum că ați văzut ce tipuri de bonusuri la casele de pariuri există puteți să fructificați la maxim promoțiile pe care le pun la dispoziție site-urile de pariuri din România. Din articolul nostru Este legal să pariezi în România? aflați despre legalitatea pariurilor în țara noastră.

3. FAQ

3.1 🤑 Există bonusuri fără depunere la casele de pariuri online?

Da, majoritatea platformelor online de pariuri oferă bonusuri fără depunere.

3.2 🤑 Este necesară utilizarea unui cod promoțional pentru a fi beneficiarul unui bonus de bun venit la o casă de pariuri?

În cele mai multe cazuri bonusul de bun venit este accesibil doar la utilizarea unul cod promoțional pentru o casă de pariuri

3.3 🤑 Câte tipuri de bonusuri există la o casă de pariuri?

Depinde de fiecare casă de pariuri, dar în general minimum 3 tipuri de bonus oferă fiecare casă de pariuri: bonus de bun venit, bonus fără depozit și bonus sezonier. Sperăm că articolul prezent Tipuri de bonusuri la casele de pariuri v-a răspuns nelămuririlor dvs.

comentează Tipuri de bonusuri la casele de pariuri
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil