CasedePariuriLegale.ro ro

Ce sunt Pariurile LoL?

de la Case de Pariuri Legale pentru
Ce sunt Pariurile LoL?

Pariurile pe eSport au crescut enorm în popularitate în ultimii ani, citește mai departe dacă vrei să știi ce sunt Pariurile LoL și de ce foarte multă lume alege să parieze pe evenimentele acestui joc electronic. Mai mult decât atât aici veți găsi și informații despre care sunt cele mai populare pariuri pe LOL .

League of Legends este unul dintre cele mai populare jocuri de eSport din lume, cu echipe profesioniste din întreaga lume care participă la turnee precum Campionatul Mondial League of Legends și ligi regionale precum League of Legends Championship Series.

1. Bazele jocului League of Legends

Meciurile de LoL au două echipe de cinci jucători, fiecare dintre ei convoacă un „campion” pentru a concura pe o singură hartă cunoscută sub numele de Summoner’s Rift. Obiectivul este să fii primul care distruge Nexus-ul celeilalte echipe – o structură care se găsește în centrul teritoriului al fiecărei echipe.

Fiecare Nexus este apărat atât de campionii celeilalte echipe, cât și de mai multe entități non-jucătoare, cum ar fi minioni, monștri și turnulețe. Distrugerea acestor entități permite campionilor să câștige putere și capacități suplimentare pe măsură ce meciul continuă.

Meciurile sunt cele mai bune din trei runde. Rundele sunt finalizate odată ce Nexus-ul unei echipe este distrus.

2. League of Legends Cote

Dacă sunteți nou în pariurile pe eSport , interpretarea corectă a cotelor este primul lucru pe care trebuie să-l înțelegeți. Cotele pe LOL oferă două informații esențiale:

  • Ce parte este favorizată să câștige și cu ce marjă
  • Ce parte este favorizată să câștige și cu ce marjă

Cotele americane atribuie, în general, un număr negativ echipei favorite să câștige și un număr pozitiv celei nefavorite. Cu cât aceste numere sunt mai îndepărtate, cu atât meciul este de așteptat să fie mai dezechilibrat. Numerele indică, de asemenea, recompensa dumneavoastră potențială pentru parierea pe fiecare echipă.

Citește legea jocurilor de noroc din 2015 și asigură-te că plasezi doar pariuri legale!

  • Cotele negative vă spun cât de mult trebuie să riscați pentru a obține un profit de 100 RON sprijinind favorita
  • Cotele pozitive vă spun cât de mult veți profita dacă riscați 100 RON să-i susțineți pe cei nefavoriți

Ți-am pregătit un alt articol în care oferim informații despre sporturile pe care poți paria în țara noastră, citește și tu Pe care sporturi pot paria în Romania.

3. Tipuri de pariuri pe League of Legends

Fiind un joc relativ complex, există o varietate de moduri diferite de a paria pe LoL . Pariorii au opțiunea de a paria atât înainte, cât și live pe meciurile de LoL la majoritatea caselor de pariuri sportive online. De asemenea, este posibil să pariezi atât pe rezultatele meciurilor, cât și pe cele ale turneului, pe lângă elemente mai specifice din fiecare joc. Mai jos vă vom prezenta care sunt cele mai populare tipuri de pariuri pe Lol .

3.1 Pariu pe câștigător

Pariurile pe câștigător sunt cele mai ușor de înțeles. Când pariezi pe câștigător la Lol , alegi pur și simplu o parte pentru a câștiga runda sau meciul în cauză. Simplitatea face ca pariurile pe câștigător să fie o opțiune excelentă pentru începătorii care pariază pe League of Legends.

Top Bonusuri la casele de pariuri

Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
500 RON Pariu fără Risc + 300 ROTIRI GRATUITE CASH + 50 RON în Pariuri Gratuite
Betano
Betano
Bonus Sporturi
Bonus 500.000 RON și excursii la EURO!
Cod Promoțional
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus

3.2 Pariurile de tip Handicap

Poate ați auzit de pariurile cu handicap în pariurile sportive tradiționale. O opțiune similară este oferită și de pariurile pe LoL . Pariurile cu handicap egalează terenul de joc în meciurile cu o favorită clară, permițând pariorilor să parieze pe oricare echipă la cote relativ egale, „oferind” puncte celei nefavorite și „luându-le” de la favorită.

Deoarece formatul jocurilor de LoL este cel mai bun la trei, pariurile cu handicap la LOL sunt întotdeauna setate la +/-1,5. Echipa care este favorită va avea 1,5 puncte scăzute din scorul său la sfârșitul meciului, în timp ce echipa nefavorită va avea 1,5 puncte adăugate la scorul ei.

3.3 Pariuri pe totaluri

Totalurile prezintă o opțiune pentru cei care nu doresc să susțină o echipă, dar au un sentiment puternic al duratei și progresiei probabile a meciului. Totalurile pe League of Legends cer pariorilor să determine câte runde vor fi jucate în total în meci. Deoarece jocurile de LOL pot conține doar două sau trei runde, „totalul” va fi întotdeauna stabilit la 2,5.

Luați pariul pe sub dacă vă așteptați ca meciul să fie un joc unilateral în care o echipă câștigă primele două runde. Dacă vă așteptați ca primele două runde să aibă rezultate împărțite, veți dori să alegeți opțiunea peste 2,5

Dacă vrei să știi și Ce înseamnă să pariezi sub și peste? citește articolul nostru.

4. Pariuri viitoare

Pariurile viitoare vă cer să pariați pe un element al jocului care nu are legătură directă cu rezultatul rundei sau al meciului în sine. Iată câteva exemple pentru a înțelege opțiunile:

  • Care echipă va fi prima care va ucide un dragon?
  • Care echipă va da prima sânge?
  • Care echipă va fi prima care va distruge un turn?

Află mai multe despre cum funcționează pariurile sportive în articolul nostru pe această temă.

5. Întrebări frecvente

5.1 💳 De ce sunt populare pariurile pe LoL?

Pariurile pe LoL sunt populare datorită gameplay-ului interesant al jocului și a graficii de înaltă calitate. De asemenea, oferă o mulțime de turnee populare la nivel mondial și oferă o gamă largă de opțiuni de pariuri.

5.2 💳 Cum să câștig la pariurile pe LoL?

Pentru a câștiga la pariuri, trebuie să cunoașteți regulile și să înțelegeți modul de joc, să urmăriți cele mai recente știri din industria de pariuri pe League of Legends.

5.3 💳 Unde pot paria pe LOL?

Acum că ați învățat ce sunt Pariurile LoL puteți pune în aplicare aceste informații la casele de pariuri Unibet, Netbet sau Favbet, unde veți găsi cea mai vastă gamă de pariuri pe acest joc.

comentează CeSuntPariurileLol?
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil