CasedePariuriLegale.ro ro

Ce înseamnă să pariezi sub și peste?

de la Case de Pariuri Legale pentru
Ce înseamnă să pariezi sub și peste?

Pe piață în acest moment există foarte multe opțiuni de pariere diferite, iar dacă dorești să înțelegi ce înseamnă să pariezi sub și peste și să vezi care sunt cele mai bune case de pariuri care oferă această opțiune de pariere citește mai departe acest articol.

Pariul pe totaluri reprezintă unul dintre cele mai comune trei tipuri de pariuri, alături de pariul pe câștigătorul meciului și pariurile de tip spread. Cu toate acestea, este singurul care nu se concentrează pe ce echipă va câștiga jocul. Mai degrabă, accentul se pune pe punctajul total al ambelor echipe combinate.

1. Ce sunt pariurile peste/sub?

Pariurile de tip peste/sub sunt un tip de pariuri pe scorul total al unui meci sau pe scorul anumitor evenimente individuale dintr-un anumit joc. Pariorii sportivi au șansa de a paria dacă totalul de puncte marcate va fi mai mare sau mai mic decât o linie de pariuri stabilită de casele de pariuri înainte de joc. Aceasta determină dacă rezultatul este un pariu pierdut sau câștigător.

Acest pariu poate varia de la numărul total de puncte marcate într-un meci până la numărul total de ași pe care i-ar putea înscrie un jucător într-un anumit meci de tenis. În esență, un pariu sportiv pe total va avea o șansă de câștig de 50/50 pentru parior.

2. Cum poți utiliza pariurile peste/sub

Un pariu de tip sub/peste este un pariu care este plasat pe rezultatul prezis al totalului de puncte marcate într-un joc. Totalul este stabilit de către cei care fac cotele, care prezic cum se va desfășura evenimentul din punctul de vedere al punctajului. Un parior alege pur și simplu de ce parte crede că va fi totalul, depășind cifra totală sau scăzând sub linia menționată.

În mod normal, o linie de totaluri de pariuri se va încheia cu o jumătate de punct (0,5), dar uneori o casă de pariuri sportive va eticheta un total cu un număr întreg. Jumătatea punctului elimină șansele unui pariu egal, în timp ce un număr întreg deschide șansa ca un pariu egal să aibă loc, primind astfel suma pariată inițială. Ești curios și de cs:go? Află mai multe din articolul Pariuri pe meciuri CS:GO.

Indiferent dacă evenimentul are două reprize, trei sau patru sferturi, un parior va avea posibilitatea de a plasa pariuri pe totaluri specifice fiecărei perioade de timp. Într-un concurs de baschet NBA, pariorul ar putea plasa un pariu pe primul sfert, la pauză și totalurile finale.

3. Pariuri pe totaluri în funcție de sporturi

Când te uiți la pariurile totale pentru un anumit sport, unele au același total peste/sub pentru majoritatea evenimentelor. De obicei, vezi aceleași pariuri pe totaluri stabilite în fotbal și hochei. În mod obișnuit, totalurile de la hochei vor fi stabilite la 6,5 goluri totale în meci, cu cote care diferă de la meci la meci. În mod tradițional, hocheiul are unele dintre cele mai ușoare pariuri pe totaluri pentru un parior mediu. În fotbal, veți vedea, de obicei, golurile totale stabilite la 2,5, cu cotele peste/sub care fluctuează în funcție de meci. Numărul total se va schimba la unele evenimente, dar totalul de 2,5 goluri în meci este numărul comun.

Alte sporturi în care scorurile mari au loc mai des, casele de pariuri sportive vor oferi pariuri totale pe jucători individuali. Exemplele includ câte goluri poate înscrie un jucător într-un meci de fotbal sau câte puncte va înscrie un jucător într-un joc de baschet. Află pe ce sport poți paria în articolul Pe care sporturi pot paria în România?

4. Linia de pariuri peste/sub

Să presupunem că cercetați un posibil pariu pe totaluri care vă place și observați că, de când a fost postat totalul inițial, numărul fie a crescut, fie a scăzut. Casele de pariuri sunt în afacere pentru a obține cât mai mulți bani de ambele părți ale liniei, astfel încât mișcarea liniei totalurilor reflectă pariorii care favorizează o parte sau cealaltă și casele de pariuri care încearcă să influențeze banii de cealaltă parte.

În unele cazuri, un pariu mare plasat de un singur jucător profesionist pe o parte sau pe cealaltă poate muta linia de la sine dacă pariul este suficient de important.

Top Bonusuri la casele de pariuri

Unibet
Unibet
Bonus Sporturi
500 RON Pariu fără Risc + 300 ROTIRI GRATUITE CASH + 50 RON în Pariuri Gratuite
Betano
Betano
Bonus Sporturi
Bonus 500.000 RON și excursii la EURO!
Cod Promoțional
NetBet
NetBet
Bonus Sporturi
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit
Cod Bonus

Iată un exemplu:

Totalul de puncte în meciul dintre Arizona Cardinals și Green Bay Packers la începutul săptămânii înainte de joc este de 49 de puncte. Pe măsură ce săptămâna avansează, amenințarea vremii nefavorabile devine evidentă, așa că pariorii fac pariuri pe sub.

Casele de pariuri sportive vor ajusta liniile în consecință prin scăderea numărului în funcție de modelele statistice pe care le au la dispoziție. Când vine timpul jocului, pariul pe total ar fi scăzut la 45 de puncte.

Înainte de a plasa pariuri află mai multe despre Legea jocurilor de noroc din Romania.

5. Care sunt cele mai bune case de pariuri unde puteți paria pe sub/peste?

Această opțiuni de pariere este cu siguranță foarte populară și astfel se va întâlni la cele mai multe cazinouri online de pe piață. Este important și aspectul legal al pariurilor așadar citește mai multe în articolul Este legal să pariezi în România? Cu toate acestea în cele ce urmează vă vom prezenta cele mai bune case de pariuri cu pariuri peste/sub :

  • Unibet - oferă nu mai puține de 34 de sporturi diferite
  • Favbet - oferă nu mai puține de 31 de sporturi diferite
  • Netbet - oferă nu mai puține de 43 de sporturi diferite

În cele mai multe sporturi puse la dispoziție de aceste case de pariuri de top veți putea utiliza opțiunea de pariere peste/sub .

Acum sper că ai înțeles ce înseamnă să pariezi sub și peste dar și care sunt cele mai bune case de pariuri care oferă această opțiune de pariere.

6. FAQ

6.1 💸 Ce sunt pariurile peste/sub?

Pariurile de tip peste/sub sunt un tip de pariuri pe scorul total al unui meci sau pe scorul anumitor evenimente individuale dintr-un anumit joc.

6.2 💸 Cum poți utiliza pariurile peste/sub?

Un pariu de tip sub/peste este un pariu care este plasat pe rezultatul prezis al totalului de puncte marcate într-un joc.

6.3 💸 Unde pot paria pariuri peste/sub?

Casele de pariuri de top unde puteți paria peste/sub sunt Unibet, Favbet și Netbet. Sperăm că articolul Ce înseamnă să pariezi sub și peste? v-a fost util.

comentează Ce înseamnă să pariezi sub și peste?
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil