CasedePariuriLegale.ro ro

Loteria Română Cod Promoțional

de la Case de Pariuri Legale pentru

Loteria de-a lungul timpului a avut un rol semnificativ în peisajul jocurilor de noroc din România, tocmai de aceea în continuare, ne vom concentra pe Loteria Română Cod Promoțional . De la înființarea sa și până în prezent, au avut loc multe schimbări în ceea ce privește modul în care funcționează Loteria Română, de la sumele de bani oferite ca premii până la organizarea propriu-zisă a acesteia.

În cele ce urmează, vom detalia câștigurile pe care le puteți obține cu un bilet câștigător la Loteria Română și vom explora istoria acestei instituții de prestigiu, precum și modalitatea prin care vă puteți achiziționa bilete la Loteria Română în 2024.

1. Loteria Română - trecutul și prezentul

Loteria Română bonus maxim (bonus maxim online)
Loteria Română Cod Bonus Iulie 2024
Loteria Română Cod Bonus August 2024
Septembrie 2024 Octombrie 2024
Noiembrie 2024 Decembrie 2024
Ianuarie 2025 Februarie 2025
Martie 2025 Aprilie 2025
Mai 2025 Iunie 2025

Istoria jocurilor de loterie din România își are rădăcinile încă din anul 1906, odată cu înființarea Loteriei Române, una dintre cele mai prestigioase companii din țara noastră.

Jocurile de Loterie din România de astăzi sunt încă organizate de Compania Națională Loteria Română (CNLR) și sunt supuse legilor dar și reglementărilor în vigoare din țara noastră.

Anul 1991 a fost marcat de momentul când Loteria Română s-a alăturat unei dintre cele mai importante organizații de loterie europene, European Lotteries, urmând ca un an mai târziu, în 1992, să devină membră a prestigioasei World Lottery Association, una dintre cele mai mari entități de reglementare a jocurilor de noroc din întreaga lume.

În parteneriat, aceste două organizații colaborează cu numeroasele mari companii de loterie din întreaga lume, având drept scop garantarea furnizării celui mai înalt nivel de servicii posibil pentru clienți. Și pe platforma casedepariurilegale promovăm doar brand-uri de încredere.

Jocurile de la Loteria România sunt: Noroc, Joker, Loto 5/40, Pronosport, Prono-S, Videoloterie, Loteria Pasiva, dar și cel mai cunoscut joc al acestora Loto 6 din 49. Dacă loto nu este singurul joc de noroc care vă place, ci poate sunteți interesat și de pariurile sportive, citiți în acest articol de ce beneficii puteți beneficia în Tipuri de bonusuri la casele de pariuri.

2. Cât poți să câștigi la Loteria Română în 2024

În regulamentul instituției se prevede că fondul de premiere la Loteria Română se modifică periodic, iar variațiile premiilor depind de numărul de câștigători. La momentul redactării acestui material, fondul de premiere pentru Loterie este:

 • Premiul de categoria I Ia Loto 6/49, este pentru persoanele care ghicesc toate cele 6 numere corecte și se ridică la suma de 833.464,80 RON.
 • La categoria a II-a, unde sunt necesare 5 din cele 6 numere, premiul este de 277.821,60 RON.
 • La categoria a III-a, cu 4 numere corecte, veți putea câștiga un premiu de 277.830,10 RON.
 • Categoria a IV-a, unde sunt necesare 3 din cele 6 numere, vă poate aduce un premiu de 173.880 RON. În total, fondul de premiere la LOTO 6/49 se ridică la suma de 12.499.094,88 RON.
 • Pentru categoria de joc Noroc, premiile la categoria I și a II-a se ridică la 30.908,34 RON fiecare, în timp ce la categoria a III-a, premiul este de 15.454,17 RON. Fondul total de câștiguri la categoria Noroc ajunge în prezent la suma de 7.622.297,16 RON.

Pe lângă loto, și jocurile de cazino sunt tentante. Vezi oferta celor de la Vlad Cazino, Codul promoțional vi l-am pregătit noi.

3. Loteria Română - informații utile

Vă enumerăm acum câteva reguli ale Loteriei Române:

 • Loteria Română este singurul organizator oficial al oricărui joc de loterie din țară.
 • O persoană poate câștiga premiul cel mare, doar dacă alege corect șase numere din intervalul 1-49. De asemenea, puteți obține premii la alte categoriile dacă ghiciți cel puțin trei corecte.
 • Nu există o limită maximă pentru premiile jackpot sau rollover. Datorită acestui fapt premiul jackpot continuă să crească până când există un câștigător.
 • Câștigătorul jackpot-ului la Loto 6/49 va primi un premiu sub formă de sumă forfetară în numerar, în funcție de numărul de câștigători la acea extragere. Mai trebuie reținut și că toate premiile la Loteria din România se plătesc exclusiv în numerar. Dacă ați plasat un bilet online, agentul la care a-ți plasat biletul va colecta premiul în numele dumneavoastră și îl va trimite în contul dumneavoastră personal.
 • Termenul pentru ridicarea oricărui premiu este de 365 de zile. Câștigătorii își pot ridica premiile de la orice agenție a Loteriei Române.
 • Cel mai mare bonus de pe piață
  Premii Loteria Română 12.499.094,88
 • Pentru câștigătorii jackpot-ului, este necesar să se deplaseze și să-și ridice premiul personal de la sediul Companiei Naționale Loteria Română (CNLR) din București.

Iată care sunt impozitele percepute pentru premiile de la Loteria Română:

 • Pentru premiile de până la 66.750 lei, este aplicat un impozit fix de 1%.
 • În cazul premiilor cuprinse între 66.751 lei și 445.000 lei, impozitul constă într-o sumă fixă de 667,50 lei, la care se adaugă un impozit progresiv de 16% calculat pe diferența dintre premiu și 66.750 lei.
 • Pentru premiile care depășesc suma de 445.000 lei, impozitul inițial este de 61.187,50 lei, urmat de un impozit suplimentar de 25% aplicat asupra sumei care depășește acest prag.

4. Cum poți să-ți cumperi bilete la Loteria Română

Loteria Română a schimbat fundamental experiența de joc prin introducerea vânzărilor de bilete online, sporind astfel confortul și accesibilitatea pentru jucători. Cu ajutorul aplicației AmParcat, jucătorii își pot achiziționa cu ușurință bilete pentru diverse jocuri de loterie. Loteria Română are în plan extinderea parteneriatelor și dezvoltarea propriei aplicații mobile, cu scopul de a îmbunătăți experiența jucătorilor și de a stimula vânzările.

Mai jos veți vedea care este procesul prin care puteți achiziționa bilete la loterie online:

 • Intrați și descărcați aplicația AmParcat din magazinul de aplicații al dispozitivului dumneavoastră mobil
 • Înregistrați-vă în aplicație.
 • Selectați jocul de loterie la care doriți să achiziționați un bilet.
 • Selectați șase numere din intervalul 1-49. Dacă jucați Loto România 6/49 online, există și opțiuni pentru generarea aleatoare a numerelor.
 • După realizarea achiziției, trebuie doar să așteptați anunțarea rezultatelor extragerii.

În plus față de opțiunea de achiziție online, jucătorii pot cumpăra bilete de la oricare agenție a Loteriei Române din întreaga țară.

5. FAQ

5.1 🍀 Ce sume mari au fost câștigate la Loteria Română?

În cursul acestui an, a fost înregistrat cel mai mare premiu din toată istoria jocului Loto 6/49. Un bilet achiziționat de la o agenție din Sectorul 6 al Bucureștiului a câștigat impresionanta sumă de 50.096.011,76 lei, ceea ce echivalează cu peste 10,10 milioane de euro.

5.2 🍀 Care categorie de jocuri de la Loteria Română a generat cele mai mari premii?

Fără îndoială, categoria Loto 6/49 a oferit cele mai mari recompense financiare jucătorilor. Din acest motiv, majoritatea românilor optează pentru această categorie.

5.3 🍀 Ce premii pot fi câștigate la Loteria Română în 2024?

În acest moment Loteria Română Cod Promoțional 2024 la categoria I pentru Loto 6/49 se poate câștiga suma de 833.464,80 RON.

comentează LoteriaRomânăCodPromoțional
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil