CasedePariuriLegale.ro ro

Cod Bonus Netbet

de la Cosmin Petraru pentru

Netbet Cod Bonus este LBVIPRO. Codul de promoție Netbet 2024 vă aduce bonus în fiecare secție a platformei. Bonusul este în valoare de maxim 5000 RON și 650 de rotiri gratuite pentru cazinou sau un pariu fără risc de până la 500 RON și 200 de Rotiri Gratuite la Gates of Olympus și o Specială de 50 de RON la slotul Wisdom of Athena pentru o depunere de 50 de RON. Codul de înregistrare Netbet trebuie utilizat în formularul de înregistrare.

Netbet Cod Bonus

Bonusuri de bun venit Valoare bonusului Netbet Cod Bonus
Bonus de Bun Venit 200 de Rotiri Gratuite la Gates of Olympus și o Specială de 50 de RON la slotul Wisdom of Athena pentru o depunere de 50 de RON. LBVIPRO
Bonus Cazino Bonus de la 5000 RON și 650 de rotiri gratuite LBVIPRO
Bonus Sport Freebet garantat până la 200%, limitat la 500 RON + 20 RON la înregistrare LBVIPRO
Bonus Poker Bonus de bun venit de 20$ LBVIPRO

Utilizează Netbet Cod Bonus gratuit pentru a te bucura de bonusul de bun venit și pentru a paria și juca pe o platformă ce este 100% legală.

1. Înregistrare rapidă și cont temporar la Netbet

NetBet bonus maxim (bonus maxim online)
NetBet Cod Bonus Iunie 2024
Mergi la NetBet
NetBet Cod Bonus Iulie 2024
Mergi la NetBet
August 2024 Septembrie 2024
Octombrie 2024 Noiembrie 2024
Decembrie 2024 Ianuarie 2025
Februarie 2025 Martie 2025
Aprilie 2025 Mai 2025

Procesul de înregistrare la Netbet este unul ușor. O dată ce utilizați cod de promoție Netbet LBVIPRO, sunt doar câteva etape în crearea unui cont. Uitați care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați:

 • Accesați platforma casei de pariuri utilizând codul promoțional Netbet, care este reprezentat de link-ul nostru.
 • Intrați în secțiunea Înregistrare din partea dreaptă sus a site-ului
 • Completați toate câmpurile formularului de înregistrare prin furnizarea informațiilor dumneavoastră personale, de contact și de înregistrare
 • Dați click pe butonul Înregistrare pentru a finaliza procesul de înscriere,

Și Betano are un sistem ușor de creare a unui cont nou. Află mai multe despre acesta și despre oferta Betano în recenzia noastră Cod Promotional Betano.

2. Are Netbet o licență pentru pariuri online în România?

Este o certitudine că Netbet deține o licență pentru România , astfel încât să poată să furnizeze servicii de jocuri de noroc. Datorită licenței cu numărul L1160651W000195 emisă de ONJN putem afirma că casa de pariuri Netbet este legală în țara noastră. Intervalul de valabilitate al acestei licenței este între 01 Iulie 2016 și 30 Iunie 2026.

Una dintre casele de pariuri legale din România, casă de pariuri de top, este Unibet. Ei au obținut licența de a opera pe teritoriul țării noastre în anul 2016. Află mai multe detalii despre oferta acestei case de pariuri de top în articolul nostru Unibet Cod Promo.

3. Cum să rulezi un bonus la Netbet în 2024?

Toate lumea a observat faptul că Netbet oferă unul dintre cele mai mari bonusuri de bun venit de pe piață din acest moment. La momentul scrieri acestui articol dacă utilizați codul promoțional Netbet LBVIPRO veți putea obține un bonus de bun venit la cazino de până la 5000 RON și 650 de rotiri gratuite și 200 de Rotiri Gratuite la Gates of Olympus și o Specială de 50 de RON la slotul Wisdom of Athena pentru o depunere de 50 de RON.

3.1 Reguli pentru bonusul la depunere de la Netbet: până la 5000 RON și 650 de rotiri gratuite.

Acest bonus uimitor este împărțit în 5 bonusuri diferite pentru primele 5 depuneri după cum urmează:

 • Prima depunere: bonus de 100% din depunere
 • A doua depunere: bonus de 75% din depunere
 • A treia depunere: bonus de 50% din depunere
 • A patra depunere: bonus de 25% din depunere
 • A cincea depunere: bonus de 25% din depunere

Pentru fiecare dintre aceste 4 depuneri, puteți obține un bonus de până la până la 1.000 RON bonus + 100 de rotiri gratuite iar la a 5-a depunere, 50 extra Free Spins, deci până la 1.000 RON bonus + 150 de rotiri gratuite.

Pentru a obține acest bonus de bun venit va trebui să realizați o depunere de minim 50 RON. Toate cele cinci bonusuri vor trebui rulate de 40 de ori înainte de a putea fi retrase. Totodată, bonusurile sunt disponibile timp de 7 zile de la data în care au fost emise.

3.2 Regulile pentru pariul fără risc de la Netbet: Freebet garantat până la 200%, limitat la 500 RON, sunt următoarele:

 • 50 RON Freebet garantat pentru primul pariu pierdut in valoare de 50 RON
 • 150 RON Freebet garantat pentru primul pariu pierdut in valoare de 100 RON
 • 500 RON Freebet garantat pentru primul pariu pierdut in valoare de 200 RON

Netbet mai oferă încă un bonus! Bonus de înregistrare Netbet! Acesta constă în 20 RON Freebet ce pot fi folosiți pe un bilet combi cu o cotă finală de min. 8.00, fiecare eveniment de pe bilet să aibă min. o cotă de 2.00. Ai 3 zile la dispoziție să te bucuri de acest bonus!

Doar jucătorii care au făcut prima depunere în bani reali folosind cardul bancar, au plasat primul pariu pe site-ul NetBet Sport și au pierdut acel pariu sunt eligibili pentru această promoție.Pariul gratuit este valabil 3 zile.

Vrei să știi unde poți primi un bonus mai bun? Verifică pagina de start Casele de Pariuri Legale unde sunt clasamente și coduri promoționale pentru a obține cele mai bune bonusuri.

4. Pe ce pot paria la Netbet?

Casa de pariuri Netbet are o largă ofertă de pariuri sportive, înainte de meci, pariuri live și pariuri pe Esport. Vezi detaliile acestor oferte mai jos.

4.1 Pariuri înainte de meci pe sport la Netbet

Netbet susține că oferă una dintre cele mai mari platforme de pariuri sportive din lume, cu peste 50 de sporturi diferite disponibile pentru a paria, inclusiv cele mai sporturi: fotbal, tenis și baschet.

Utilizatorul poate alege între o mare varietate de turnee, ligi și meciuri. Netbet oferă pariuri pe popularul Ultimate Fighting Championship, box și alte sporturi de luptă.

Media industriei când vine vorba de marja casei la pariuri este de aproximativ 6%, unele dintre casele de pariuri care oferă cele mai bune cote de pariuri pot scădea până la 2%-3%. În principiu dintre sporturile oferite, cotele la pariuri la NetBet au o marjă medie de 6,5%-7%, puțin mai mare decât media industriei. Acest lucru se datorează în principal cotelor lor pe fotbal, unde marja este de 6,5%, așa că atunci când utilizați NetBet, poate fi cel mai bine să evitați pariurile pe fotbal. Când vine vorba de tenis și fotbal american, NetBet are marje sub medie de 5,3% și, respectiv, 5,2%. Cu toate acestea, cele mai profitabile sporturi pe care să pariați la Netbet sunt cu siguranță baschetul și hocheiul, cu marje excelente de 4,2% și, respectiv, 4,3%. Una peste alta, NetBet oferă cote bune, iar marja mare a cotelor de fotbal poate fi ușor compensată de bonusurile și ofertele disponibile.

4.2 Pariuri live la Netbet

Pariurile live sunt o categorie de top la Netbet, având un link clar și evident pe pagina lor de pornire către o zonă dedicată pentru pariuri live.

În această secțiune, veți vedea toate evenimentele live, listate și aranjate în funcție de sport. Sporturile populare, cum ar fi fotbalul și tenisul, sunt primele sporturi care vor apărea aici, dar cele mai puțin cunoscute, cum ar fi voleiul și cricketul dețin și ele un loc în interiorul acestei secțiuni.

Meciurile de fotbal se laudă cu cele mai multe evenimente în această secțiune, dar nici un sport popular sau mai puțin popular nu este neglijat aici.

Un element important pe care îl veți găsi în interiorul acestei categorii este reprezentat de streaming-urile live. Aici veți găsi transmisiuni live la o calitate înaltă a celor mai populare evenimente.

4.3 Pariuri pe Esport la Netbet

Dacă ați încercat să pariați pe eSports la alte case de pariuri, veți observa că Netbet vă va oferi o experiență oarecum similară, dar cu unele îmbunătățiri. În primul rând, oferă opțiuni de pariere chiar și pentru turneele mai mici, nu doar pentru ESL și turneele majore. Acest lucru le oferă pariorilor șansa de a exploata cotele pe jocurile lor de eSports preferate, cum ar fi CS:GO, Dota 2, League of Legends, StarCraft 2, Valorant sau Call of Duty.

4.4 Sporturi virtuale la Netbet

În ceea ce privește categoria de Sporturi Virtuale Netbet excelează având sute de evenimente care se desfășoară în același timp. Aici veți putea paria pe: ciclism virtual, Curse de Drag Virtuale, curse de cai virtuale, curse de câini virtuale, fotbal virtual, Marble Racing Virtual, etc. Cotele la evenimentele din această categorie sunt foarte bune, fiind chiar un aspect care a atras destul de mulți jucători.

Chiar și cei de la Google oferă un cod promoțional pentru diferite publicități, dacă sunteți interesat de cum funcționează acestea, mai multe detalii în link-ul din paragraful acesta.

5. Ce jocuri pot juca la cazinoul Netbet?

Pe lângă conținutul grozav de pariuri sportive de pe site-ul Netbet la care codul promotional Netbet funcționează, puteți paria și pe generosul lor cazinou, care are o selecție uriașă de sloturi, jocuri de masă, poker, loto și cazinou live. Sloturile cu sloturi progresive sunt, de asemenea, populare la Netbet, jackpot-urile ajungând la milioane.

Pe lângă sloturi, aici veți găsi și o selecție grozavă jocuri de masă. Există o mulțime de variante de blackjack, ruletă și baccarat disponibile pentru cei care doresc să experimenteze atmosfera care se apropie de cea dintr-un cazinou terestru.

Joacă la Cazinoul Netbet!

NetBet
NetBet
Bonus Cazino
Bonus 100% pana la 800 RON
Cod Bonus

5.1 Jocuri de cazinou live la Netbet

Din păcate secțiunea de cazinou live de la Netbet nu este la fel de mare ca alte secțiuni din cadrul platformei. Aici veți găsi mai multe variante de blackjack ruletă și baccarat. Jocurile din această secțiune sunt dezvoltate de trei provideri de top din această industrie: Evolution, Pragmatic Play și Skywind. Dar dacă sunteți interesați de o platformă care să ofere atât pariuri sportive cât și o varietate de jocuri de cazino, atunci ar trebui să vedeți oferta celor de la Favbet, despre care puteți afla mai multe în recenzia Favbet Cod Promoțional.

5.2 Poker la Netbet

Pentru a juca jocurile din secțiunea de poker de la Netbet aveți două posibilități: să jucați online direct dintr-un navigator sau să descărcați aplicația lor pentru Windows sau pentru Android. În cadrul acestei categorii veți găsi mai multe jocuri de poker, atât pentru jucătorii High Roller cât și pentru jucătorii obținuți. Premiile turneelor de poker de la Netbet pot ajunge la sute de mii de euro.

6. Site-ul Netbet vs aplicația mobilă

Mulți utilizatori consideră că aplicația mobilă Netbet este mai ușor de utilizat decât site-ul acestora. Această aplicație mobilă este perfect optimizată pentru orice tip de dispozitiv mobil și se poate adapta mai bine pentru diferitele ecrane decât site-ul casei de pariuri. Codul de promoție Netbet funcționează și în aplicație! Pe lângă aceste aspecte importante casa de pariuri le oferă jucătorilor care accesează aplicația mobilă adesea diferite promoții exclusive.

6.1 Cum să descărcă aplicația Netbet?

Aplicația Netbet poate fi instalată atât pe dispozitivele care rulează pe Android cât și pe cele cu IOS. Pentru a descărca aplicația pentru Android va trebui să intrați în Magazin Play și să căutați Netbet. Odată ce ați găsit aplicația o puteți descărca și instala ca pe orice altă aplicație din telefon. În cazul în care aveți un telefon cu IOS va trebui să treceți prin același proces doar că aplicație trebuie descărcată din App Store.

7. Depuneri și Retrageri la Netbet

Netbet oferă metodele clasice de depunere și de retragere. După ce ai utilizat Netbet Cod de Bonus, poți să faci prima depunere.

7.1 Cum se face o depunere la Netbet

Procesul de depunere la Netbet este destul de rapid și intuitiv de realizat. În primul rând este necesar să vă logați în contul de utilizator și să accesați secțiunea Depozit. După ce face acest lucru va trebui să selectați metoda de plată dorită. Acum este timpul să introduceți suma pe care doriți să o depuneți. În cele din urmă va trebui să introduceți datele corespunzătoare cu metoda de plată aleasă și să apăsați pe butonul Efectuare depunere. În cele mai multe cazurile sumele depuse vor apărea instant în contul dumneavoastră de la casa de pariuri.

7.2 Cum să retrag numerar de la Netbet și cât de repede le-aș putea obține?

Dacă doriți să realizați o retragere de la Netbet va trebui să utilizați aceeași metodă de plată pe care ați ales-o la depunere. Singura excepția aici o face depunerea prin Paysafecard la care puteți să faceți o retragere prin transfer bancar.

Pentru a realiza o retragere va trebui să accesați secțiunea Casierie și să apăsați pe butonul Retragere. Acum alegeți metoda de plată pe care ați utilizat-o la depunere, alegeți suma pe care doriți să o retrageți și completați informațiile cerute. În cele din urmă va trebui să apăsați pe butonul Retragere.

8. Rezumatul testării casei de pariuri Netbet

În urma analizei noastre am ajuns la concluzia că fără îndoială Netbet este una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Aceștia oferă anumite funcții inedite (precum funcția Add2Bet), care nu sunt disponibile pe foarte multe case de pariuri online. Atât pariorii cât și jucătorii la cazinou apreciază platforma acestora și prin analiza realizată de noi am văzut și de ce. Nu uita să te înregistreză cu codul de înregistrare Netbet!

Avantajele Netbet

 • Oferă jucătorilor un număr mare de metode de plată
 • Oferă promoții regulate și pentru clienții existenți
 • Oferă streaming live pentru cele mai importante evenimente sportive
 • Oferă opțiunea de Add2Bet prin care poți să editezi un bilet deja plasat
 • Asistență prin chat live promptă

Ce ar putea fi îmbunătățit la Netbet

 • Cerința de a îndeplini cerințele de rulaj ale bonusului în doar 7 zile
 • Lipsa unei secțiuni de bingo
Cel mai mare bonus de pe piață
500 RON Freebet + 20 RON Fără Depozit

8.1 Rezumatul recenziei noastre pentru Netbet

9. Cele mai frecvente întrebări despre Netbet

9.1 💣 Este casa de pariuri Netbet legală?

Casa de pariuri Netbet este legală în țara noastră, deoarece a trecut prin tot procesul de verificare și a obținut o licență de la ONJN. Pe lângă licența aceasta aceștia au fost verificați și de mai multe organizații terțe de control.

9.2 💣 Cum se descarcă aplicația mobilă Netbet?

În acest moment aplicația pentru mobil Netbet poate fi descărcată doar din Magazin Play și din App Store, în funcție de sistemul de operare pe care rulează dispozitivul mobil pe care doriți să o instalați.

9.3 💣 Care sunt metodele de plată la Netbet?

Dacă doriți să realizați o depunere sau o retragere la Netbet veți putea alege dintre aceste metode de plată: Visa, Mastercard, Neteller, Paysafecard, Skrill, Smith&Smith, Top Pay, Revolut, OKTO și Apple Pay.

9.4 💣 Cum se pariază la Netbet?

Odată ce v-ați creat un cont la această casă de pariuri va trebui să căutați evenimentul pe care doriți să pariați din secțiunile Sport și Pariuri Live. După aceasta va trebui să alegeți opțiunea de pariere preferată și miza pariului. În cele din urmă va trebui să apăsați pe butonul Plasează Pariul.

9.5 💣 Aș putea obține un bonus la Netbet?

Dacă utilizați codul bonus Netbet la înregistrare și veți realiza un depozit conform termenilor promoției veți primi automat în cont un bonus de bun venit.

9.6 💣 Care este codul promoțional la Netbet?

Când vă înregistrați pe site-ul casei de pariuri va trebui să utilizați Netbet Cod Bonus LBVIPRO.

comentează CodBonusNetbet
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil