Winner Cod Promoțional

de la CasedePariuriLegale pentru

Winner Cod Promoțional oferă în acest moment mai multe tipuri diferite de bonusuri. Codul este reprezentat de link-ul nostru. Dacă vă înregistrați la această casă de pariuri utilizând acest cod promoțional veți primi un bonus de până la 700 RON, un Free Bet de până 100 RON și 25 de rotiri gratuite. Bonusul acesta va putea fi utilizat în categoriile Sporturi, Live Betting și Sots din cadrul platformei casei de pariuri. Cu toate acestea doar clienții din România își pot revendica acest bonus prin utilizarea codului bonus Winner care este reprezentat de link-ul nostru la înregistrare.

Winner Cod Promoțional

Bonus Winner 2023 Detalii Winner Cod Promoțional 2023
Bonus de bun venit Winner pariuri sportive 2023 De până la 700 RON cumulat la primele 4 depuneri Utilizați link-ul nostru
Winner pariuri sportive Fotbal, Tenis, Baschet, Handbal, Hochei, Snooker, Rugby, Formula 1, etc. Utilizați link-ul nostru
Bonus de bun venit Winner Cazino 2023 De până la 1500 RON cumulat la primele 3 depuneri Utilizați link-ul nostru
Winner Cazino Cazino Live, Blackjack, Bingo, Ruleta, Baccarat, Poker, Keno, etc. Utilizați link-ul nostru

Cum să începeți la Winner - înregistrare, revendicare bonus, jucați cu primul cupon. Are Winner licență pentru pariuri online în România? Toate aceste informații în cele ce urmează.

1. Înregistrare rapidă la Winner și cont temporar

Winner România bonus maxim (bonus maxim online)
Winner România Cod Bonus Aprilie 2023
Winner România Cod Bonus Mai 2023
Iunie 2023 Iulie 2023
August 2023 Septembrie 2023
Octombrie 2023 Noiembrie 2023
Decembrie 2023 Ianuarie 2024
Februarie 2024 Martie 2024

O dată ce ați utilizat Winner Cod Bonus care este reprezentat de către link-ul nostru, la Winner vă puteți înregistra urmând acești pași:

  • Accesați secțiunea Înregistrarea din partea dreaptă a site-ului
  • Completați formularul cu datele dumneavoastră de autentificare, de contact și personale urmând pașii de pe site.
  • Verificați-vă numărul de telefon prin introducerea codului de verificare primit prin SMS.
  • Acceptați termenii și condițiile și confirmați că aveți peste 18 ani și apăsați pe butonul Înregistrare.

2. Are Winner o licență pentru pariuri online în România?

ONJN a emis licența cu numărul L1193408W001140 care îi conferă dreptul casei de pariuri Winner de a oferi servicii pe teritoriul România. Valabilitatea acestei licenței este de la data de 01.12.2019 până la data de 30.11.2029.

Vedeți care alte case de pariuri sunt cele legale pe teritoriul României accesând pagina noastră de bun venit.

3. Cum să pariezi un bonus la Winner?

Casa de pariuri Winner oferă noilor clienți care utilizează la înregistrare codul promoțional Winner un bonus de până la 700 RON, un Free Bet de până 100 RON și 25 de rotiri gratuite.

Reguli pentru bonusul la depunere de la Winner: până la 700 RON, un Free Bet de până 100 RON și 25 de rotiri gratuite.

Bonusul acesta oferit de Winner este împărțit pentru primele trei depuneri de minim 20 RON. Pariul gratuit poate fi plasat doar pe pariuri pre meci cu cote minime de 1,70 pentru pariuri single și 1,40 per evenimente pentru pariuri combinate și sistem. Pentru a putea retrage acest bonus va trebui să-l rulați de 6 ori pentru bonusul în numerar, de 40 de ori pentru câștigurile din rotiri gratuite și de 3 ori pentru câștigurile din pariul gratuit. Și bonusul de la Maxbet nu este dificil de obținut, vezi regulile bonusului acestei case de pariuri în articolul nostru Cod Bonus Maxbet.

4. Pe ce pot paria la Winner?

Pariurile la Winner sunt ușor înclinate către pariorii pe fotbal sau tenis, dar există puține sporturi pe care Winner nu le are disponibile în colecția sa. Opțiunile de pariere pentru fiecare meci sau eveniment variază în funcție de popularitate dar codul de bonus Winner funcționează la fiecare tip de pariuri. Meciurile din ligile de fotbal de top, cum ar fi Premier League din Anglia, vor avea cu mult peste 100 de opțiuni de pariere. Lista completă de sporturi pe care le puteți găsi la Winner este una mare. Ei au cele mai multe opțiuni de pariere pe fotbal, ceea ce nu este de mirare. Tenisul este probabil al doilea sport, apropiat în ceea ce privește oportunitățile de pariere.

Pariază pe cotele Winner!

Winner România
Winner România
Bonus Sporturi
Bonus de Bun Venit - 700 RON!

Aceștia au pariuri disponibile pentru evenimente din: fotbal, tenis, baschet, baseball, box, cricket, darts, snooker, hochei pe gheață, rugby, volei, handbal, arte marțiale mixte și multe altele.

4.1 Pariuri live la Winner

Indiferent de ce eveniment disponibil la Winner alegeți cel mai probabil veți putea paria și live pe el. Statisticile meciurilor live sunt o parte componentă importantă a secțiunii de pariuri live de la Winner. Cotele prezente în această categorie putem spune că sunt competitive cu cele oferite de alte case de pariuri de pe piață la fel cum sunt și cele de la Superbet, detalii în articolul Superbet Cod Promoțional.

4.2 Sporturi virtuale la Winner

Secțiunea de sporturi virtuale de la Winner nu conține la fel de multe jocuri precum la alte cazinouri online, dar jocurile prezente sunt foarte apreciate de jucători. În acest moment, această secțiune conține 7 jocuri. Aceste jocuri sunt: Lucky Six, Greyhound Races, Next Six, Virtual Horse Races, Virtual Motorcycle Speedway, Lucky X și Virtual Greyhound Races.

5. Ce jocuri pot juca la cazinoul Winner?

Casa de pariuri Winner este una dintre casele de pariuri care organizează foarte des turnee pentru cazinou cu premii uimitoare pentru care vă puteți folosi de codul de înregistrare Winner. În partea de sus a secțiunii Slots veți vedea care este turneul disponibil acum și care jocuri se califică la turneu. Printre furnizorii care oferă jocurile de la Winner se numără și: EGT, Pragmatic, iSoftBet, Novomatic, Skywind, CT Gaming și mulți alții. Cele mai populare jocuri de la Winner sunt: Gems Bonanza, Sweet Bonanza, 20 Super Hot, 5 Lions Megaways, Fruit Party și Gates of Olympus.

5.1 Jocuri de cazinou live la Winner

Casa de pariuri Winner deține o colecție de jocuri cu dealer live foarte bine alese care acoperă toate nevoile jucătorilor. În această secțiune veți găsi un total de 17 jocuri dintre care: 7 variante de ruletă, 4 variante de blackjack și o variantă de baccarat. Cele mai populare jocuri cu dealer live de la Winner sunt: First Person Top Card, First Person Lightning Roulette, Bucharest Free Bet Blackjack și First Person Baccarat. Pentru mai multe jocuri de cazino live vă invităm să vedeți oferta cazinoului Vlad Cazino despre care puteți afla detalii în recenzia Vlad Cazino Cod Bonus.

6. Rezumatul testării casei de pariuri Winner

Fără doar și poate Winner încearcă să-și atragă cât mai mulți clienți noi prin ofertele de bun venit aproape de nerefuzat. Această casă de pariuri este într-o continuă dezvoltate atât pe partea de pariuri cât și pe partea de cazinou. După părerea noastră această casă de pariuri este potrivită în special începătorilor în acest domeniu deoarece pot căpăta experiență rapid prin intermediul acestei platforme fără să cheltuiască mulți bani, pot utiliza bonusul variat oferit de aceștia.

Bonus standard pentru Winner România
Bonus de Bun Venit - 700 RON!

Avantajele Winner

  • Oferă unul dintre cele mai mari bonusuri de bun venit pentru pariuri din România
  • Oferă diverse promoții ocazionale destul de generoase
  • Deține o secțiune dedicată pentru loto
  • Site-ul casei de pariuri este intuitiv și ușor de utilizat chiar și de pe mobil

Ce ar putea fi îmbunătățit la Winner

  • Încă nu și-a dezvoltat propria aplicație pentru mobil
  • Oferă clienților destul de puține metode de plată

Cât despre metodele de plată, plata cu cardul este una dintre cele mai populare în România. Vezi care sunt detaliile plății cu cardul https://www.mastercard.ro/ro-ro.html pe site-ul acestora.

7. Cele mai frecvente întrebări despre Winner

7.1 ✨ Este casa de pariuri Winner legală?

Datorită faptului că deține o licență activă emisă de ONJN, casa de pariuri Winner este legală în România.

7.2 ✨Cum să descărcați aplicația mobilă Winner?

Winner este una dintre casele de pariuri care nu deține încă o aplicație pentru mobil.

7.3 ✨ Care sunt metodele de plată la Winner?

La casa de pariuri Winner puteți realiza depuneri și retrageri doar prin card bancar sau prin intermediul agențiilor terestre.

7.4 ✨ Cum să pariezi la Winner?

Pariurile la Winner se pot plasa prin selectarea evenimentului pe care doriți să pariați, a opțiunii de pariere și a mizei pariului. În cele din urmă va trebui să vă conectați la contului dumneavoastră și să plasați pariul.

7.5 ✨Care este codul promoțional la Winner?

Doar dacă utilizați Winner Cod Promoțional , care este reprezentat de link-ul nostru, în momentul în care vă înscrieți veți putea obține bonusul de bun venit oferit de casa de pariuri.

comentează WinnerCodPromoțional
Comentarii (0)
Joacă în mod responsabil